Spar penger på kontorutstyr med Komplett bedrift og Conta

Har bedriften din lyst på de beste tilbudene på mobil, skjerm, PC, tilbehør, datautstyr, lyd og bilde? Takket være samarbeidet vårt med Komplett Bedrift, kan vi tilby alle Smart kunder i Conta eksklusive rabatter. 

Post-thumb

Har bedriften din lyst på de beste tilbudene på mobil, skjerm, PC, tilbehør, datautstyr, lyd og bilde? Takket være samarbeidet vårt med Komplett Bedrift, kan vi tilby alle Smart kunder i Conta eksklusive rabatter. 

Eksklusive fordeler kun for Smart brukere

Som Smart-bruker av Conta, har du allerede mye inkludert i abonnementet. På vegne av deg og ti tusen andre Smart-brukere i Conta har vi også forhandlet oss frem til en vanvittig god rabattavtale med Komplett Bedrift. Følg linken under til kampanjesiden vår, hvor du kan registrere bedriften din og aktivere rabattkoden.

Til kampanjesiden

I tillegg til gode rabatter får du også:

  • En personlig kontaktperson for skreddersydd service.
  • Unike kampanjetilbud som du ikke finner andre steder.
  • Gratis frakt for ordrer over et visst beløp.
  • Muligheten til å lease utstyr.

Hvordan aktivere rabatten?

Det er superenkelt. Når bedriften din er registrert via kampanjesiden, oppgir du rabattkoden du har mottatt inne i innboksen din i Conta. Med en gang vil du se at prisene i nettbutikken endrer seg, og Komplett gir deg de prisene på markedet. Avtalen gir deg en liste-rabatt som dekker store deler av sortimentet i tillegg til særlig gode rabatter på utvalgte produkter.

Rabatten vil variere i tråd med Komplett Bedrift sine egne marginer, men her er det mye å spare!

En avtale som dekker alle behov

Med nærmere 25 års erfaring, vet Komplett Bedrift nøyaktig hvilket utstyr virksomheten din trenger for å jobbe mer effektivt. Uansett om det dreier seg om den nyeste teknologien innen mobil, PC-er, datautstyr, eller til og med lyd og kameraer, sørger Komplett Bedrift for å tilby de beste avtalevilkårene.

Allerede Smart-kunde i Conta?

Da er det veldig enkelt å aktivere rabatten din! Følg lenken under for å aktivere rabatten hos Komplett Bedrift.

Til kampanjesiden

Har du Standard-abonnement?

Hvis du har Standard-abonnement i Conta, er det kjempeenkelt å oppgradere til Smart. Med Smart-abonnement i Conta får du tilgang til flere eksklusive rabatter til bedriften din, i tillegg til chat- og telefonsupport, KID på fakturaer, automatisk oppfølging av purringer og mye mer.

Oppgrader til Smart

Komplett regnskapsprogram for alle typer bedrifter

Abonner på Conta sitt nyhetsbrev
Kun levere skattemelding / årsregnskap? Kom i gang med årsoppgjør i Conta!