Signer dokumenter digitalt med Signident

Signeringstjenesten Signident er nå blitt en del av Conta, og du kan signere dokumenter raskt og enkelt ved bruk av BankID. Du får de tre første signeringene gratis.  

Post-thumb

Signeringstjenesten Signident er nå blitt en del av Conta, og du kan signere dokumenter raskt og enkelt ved bruk av BankID. Du får de tre første signeringene gratis.  

I Conta jobber vi for å gjøre hverdagen enklere for deg som driver egen bedrift. Vi vet at administrasjon kan være tidkrevende, deriblant signering av viktige dokumenter. Derfor har Signident nå blitt en del av Conta. 

Signident lar deg hente inn alle signaturene du behøver med BankID. Dette gjør at du kan signere dokumenter med folk som sitter på et helt annet sted i landet enn deg selv. 

Elektronisk signering med BankID er sikkert, tillitsvekkende og enkelt, og du slipper å sende papirer frem og tilbake. 

Kan brukes til alt som krever signatur

Signident kan brukes av bedrifter, foreninger, organisasjoner og privatperson til alt som krever signatur. Alt fra årsregnskap og styredokumenter, til arbeidskontrakter og leieavtaler på bolig. 

Dokumentet kan sendes til så mange du vil for signering. Dette gjør det mulig å for eksempel sende ut et dokument til et styre og få signaturer fra alle, uten at man er fysisk tilstede. 

Enkelt å komme i gang

For å bruke Signident oppretter du enkelt en bruker på Signident.no. Når du skal sende dokumenter laster du opp dokumentet som skal signeres og legger inn e-postadressen til mottakerne. Du kan prøve tjenesten gratis hvor du får tre signeringer. Deretter betaler du for pakker med signeringer.

Tjenesten krever kun tre korte steg etter du har logget deg inn. Først laster du opp dokumentet du vil ha signert, deretter trykker du Velg signere hvor du skriver inn e-postadressen til den eller de som skal signere, til slutt trykker du Send for å sende dokumentet avgårde. 

Den som skal signere dokumentet vil motta dokumentet på epost, og signerer deretter med BankID. Så enkelt er det å få dokumentet signert på kort tid, hvor som helst og når som helst!

Prøv Signident gratis.

Komplett regnskapsprogram for alle typer bedrifter

Abonner på Conta sitt nyhetsbrev
Kun levere skattemelding / årsregnskap? Kom i gang med årsoppgjør i Conta!