Uni Micro V3 Lønn legges ned  — slik bytter du lønnssystem

I en tid med rask teknologisk utvikling er det ofte nødvendig å erstatte eldre systemer og plattformer med mer brukervennlige og effektive løsninger. Dette gjelder også lønnssystemer, og ganske snart er tiden ute for Uni Micro V3 Lønn. 

Post-thumb

I en tid med rask teknologisk utvikling er det ofte nødvendig å erstatte eldre systemer og plattformer med mer brukervennlige og effektive løsninger. Dette gjelder også lønnssystemer, og ganske snart er tiden ute for Uni Micro V3 Lønn. 

Det er alltid litt styrete når et system legges ned. Her viser vi deg hva du kan gjøre videre, og hvordan du håndterer overgangen til et nytt system.

Prøv Conta lønn gratis

Hvorfor legges Uni Micro V3 Lønn ned?

Beslutningen om å avvikle Uni Micro V3 Lønn er sannsynligvis motivert av flere faktorer. Hovedgrunnen er at det nå utvikles mer avanserte alternativer på markedet. Moderne lønnssystemer krever verken nedlastinger eller manuelle oppdateringer; de er nettbaserte og kan brukes på alle enheter. Disse systemene er også ofte designet for å være veldig brukervennlige, noe som gjør det enklere for deg å håndtere lønnsadministrasjonen selv, eller betydelig raskere med hjelp fra en regnskapsfører.

Bytt system i god tid

Unimicro V3 Lønn legges ned 01.01.2025. Selv om dette er en god stund til, er det lurt å bytte til et annet lønnssystem i god tid før. Dette gjør at du har nok tid til å sette deg inn i funksjonene til et nytt lønnssystem.

Når januar kommer, vil du oppleve mye mer jobb med lønn og ansatte. Om du allerede har brukt det nye lønnsprogrammet ditt en stund, vil du oppleve at det er enklere siden du er godt kjent med programvaren. Derfor er det lurt å ta et smart valg så tidlig som mulig.

Prøv Conta sitt lønnssystem gratis i 30 dager. 

Dette bør du gjøre nå

Nå som du må bytte lønnssystem, bør du planlegge godt før du bestemmer deg for hvilket du skal ha. Det er ikke sikkert at løsningene som tilbys av din nåværende leverandør er de mest passende for bedriften din. Her er noen spørsmål du bør tenke på, før du velger lønnssystem:

 • Hvilken funksjonalitet trenger du?
 • Hvordan er hjelperessursene til systemene du vurderer?
 • Hva er prisene på de ulike systemene?
 • Vil hverdagen din bli enklere om du bytter til dette systemet?

Alternativer til Uni Micro V3 Lønn

Det er flere gode alternativer til Uni Micro V3 Lønn. Vi anbefaler deg å velge et enkelt og brukervennlig lønnssystem som er tilgjengelig på nett. I tillegg bør det være koblet opp til bank, regnskap, timer og Altinn. Da vil du oppleve en enklere lønnshverdag.

Lønnsmodulen i Conta er et utmerket alternativ som kan hjelpe deg med å automatisere tidkrevende oppgaver. Her vil du bli guidet gjennom en trinnvis prosess, og lønnsutbetalingen går hurtig. I tillegg til å hjelpe deg med å hente skattekort og beregne skatt, hjelper det deg med å levere a-melding, bokføre i regnskapet, generere lønnsslipper og utføre betalinger.

I Conta har vi over 60 000 fornøyde kunder, og vi kan tilby faktura, regnskap, lønn, årsoppgjør og mye annet på samme plass. Her tilpasser du tjenestene ut ifra eget behov.

Her er en video som viser hvor enkelt det er å kjøre lønn i Conta:

Prøv Conta lønn gratis

Hvordan flytte fra Uni Micro V3 Lønn til et annet lønnssystem

Det er superenkelt å bytte lønnssystem. Etter at du har opprettet en konto og knyttet lønnssystemet til bedriftens Altinn, trenger du bare å legge inn de ansatte med stillingsinformasjon, ansattdato og eventuelt sist endrede stillingsprosent i det nye lønnssystemet.

Når du bytter til et nytt lønnsprogram, må du sørge for å ta med følgende informasjon fra det gamle systemet ditt:

 • Grunnlag for feriepenger fra forrige år
 • Eventuell opptjent lønn
 • Skatt som er blitt trukket
 • Din skattepliktige inntekt
 • Feriepengegrunnlag for inneværende år

SE OGSÅ: Hvordan bytte til Conta sitt lønnssystem

Få hjelp med å flytte til Conta – helt gratis!

Om du har brukt Uni Micro V3 Lønn tidligere, vil overgangen til Conta gå smidig. Det kan være en smart løsning å bytte til Conta, som kombinerer fakturering, regnskap, lønn, tid og prosjektregnskapet i et samlet system.

Hvis du vurderer å bytte til et slikt system, er det verdt å merke seg at Conta tilbyr gratis flyttehjelp til alle nye kunder.

Her er hvordan Contas gratis flyttehjelp fungerer:

 • Opprett en konto i Conta: Start prosessen ved å registrere en konto i Conta og velg det abonnementet som passer best for dine behov. For den beste opplevelsen anbefaler vi Smart-pakken vår, som gir deg ubegrensede transaksjoner og full utnyttelse av systemets automatisering.
 • Last opp regnskapsrelaterte filer fra ditt gamle system: Etter at du har opprettet en brukerkonto, kan du enkelt overføre data det tidligere økonomisystemet ditt til Conta ved å bruke det enkle opplastningsskjemaet vårt.
 • En kunderådgiver hjelper deg: En av våre erfarne kundebehandlere vil hjelpe deg med å migrere regnskapet fra ditt gamle system til Conta, og du blir kontaktet så snart overgangen er fullført og alt er klart.
Få gratis flyttehjelp

Komplett regnskapsprogram for alle typer bedrifter

Abonner på Conta sitt nyhetsbrev
Kun levere skattemelding / årsregnskap? Kom i gang med årsoppgjør i Conta!