Trainee på plass i Conta

Utviklingsteamet i Conta har tatt imot sin første trainee. Det er både teamet og trainee Johan Nordvik glade for.

Post-thumb

Utviklingsteamet i Conta har tatt imot sin første trainee. Det er både teamet og trainee Johan Nordvik glade for.

Conta sin utviklingsavdeling holder til i Stavanger. Med 13 utviklere i Stavanger, og 15 andre verden over, jobber de med å forbedre og opprettholde Conta sine tjenester og ikke minst utvikle nye løsninger for mer enn 100 000 Conta-brukere. 

Conta er med i traineeprogrammet Trainee Sørvest, et samarbeid med Universitetet i Stavanger og Stavanger Næringsforening.  

I år har avdelingen fått inn trainee Johan Nordvik. Johan har bachelorgrad i Webutvikling fra NTNU i Gjøvik, samt bachelor i Film og TV fra Nord Universitetet i Steinkjer og skal hjelpe til med frontend utvikling og UX i Conta. Han skal jobbe som trainee i ett år.

– Det å komme inn i Conta som trainee ser jeg på som en utmerket inngang inn i yrkeslivet. Siden yrket som Frontend og UX er i konstant utvikling er det umulig å kalle seg “ferdig utlært” etter bare tre år på skolebenken. Derfor er jeg veldig takknemlig for å få muligheten til å bidra i en bedrift som Conta, forteller Johan. 

Læreglede og kunnskapstørst 

Utviklingsleder, Arild Heimvik, er veldig fornøyd med å ha den første traineen på plass i Conta. 

– Johan er en veldig positiv og utadvendt person. I intervjuet husker jeg spesielt at han snakket om “læreglede”, som var ønsket om stadig å lære noe nytt og være kunnskapstørst og fremoverlent, forteller Arild.  

– Han vil bli godt ivaretatt av hele utviklingsteamet, og spesielt av Petter og Asmund i Stavanger som vil være hans nærmeste mentorer i tiden som kommer. Vi gleder oss veldig  over å ha Johan med oss på laget, og jeg er sikker på at både Conta og Johan vil få mye glede og nytte av dette samarbeidet, avslutter Arild. 

Vi ønsker Johan Nordvik hjertelig velkommen til Conta-familien!

Komplett regnskapsprogram for alle typer bedrifter

Abonner på Conta sitt nyhetsbrev
Kun levere skattemelding / årsregnskap? Kom i gang med årsoppgjør i Conta!