Vi feirer 100 000 brukere med ny profil

Velkommen til vår nye hjemmeside hvor du finner alt om Conta under samme tak, med en helt ny look.

Post-thumb

Velkommen til vår nye hjemmeside hvor du finner alt om Conta under samme tak, med en helt ny look.

Frem til nå har vi hatt egne nettsider for hver tjeneste i Conta-familien, men nå som vi har nådd 100 000 brukere i Conta-tjenestene og lanserer et nytt regnskapsprogram, har vi samlet alt under ett tak for å gjøre det enklere å finne frem.

I en overgangsperiode beholder vi de andre sidene også, men i nær fremtid vil Conta.no bli destinasjonen for alt som har med Conta å gjøre – enten du skal sende faktura, føre regnskap eller sende tilbud og ordre.

Conta sin sjef, Jan-Tore Holen, understreker at en samlet nettside for alle tjenestene vil gjøre det lettere å komme i kontakt med oss i Conta, og følge med på nye og spennende ting vi utvikler.

– Det er helt supert å ha et nytt hjem på nettet som bedre reflekterer Conta slik det er i dag, nemlig et firma som lever for å løse alle mulige utfordringer som gründere møter på i det daglige, og som gjør det med et smil, sier Jan-Tore til Conta.no.

Ny look, samme Conta

Den nye looken på både logo og hjemmeside er inspirert av Conta sin visjon om å gjøre faktura og regnskap enklere for norske bedrifter.

De betyr rett og slett at vi skal gjøre hverdagslige oppgaver litt mer gøy, og hjelpe deg når du trenger det – på den samme personlige måten du er vant med fra Conta. Dette er noe vi alltid har strebet etter å gjøre, det er bra å sette ord på ting!

Designeren vår, Kjetil Bendiksen hadde også disse verdiene i tankene da han designet den nye logoen.

– Conta skal jo gjøre det enklere å drive firma. Det skal være gøy å følge drømmen din! Med den nye logoen forteller vi akkurat det, ved hjelp av myke former, enkelhet og et smil på lur, forklarer Kjetil, og refererer til den lille kurven under o-en i logoen.

Som bruker vil du i en periode fremdeles se både gammel og ny logo forskjellige steder mens vi fullfører overgangen til ny profil. Følg med på disse sidene fremover for å holde deg oppdatert om nye muligheter, funksjoner, tjenester og andre ting vi finner på her i Conta.

Ikke nøl med å kontakte oss hvis det skulle være noe!

Komplett regnskapsprogram for alle typer bedrifter

Abonner på Conta sitt nyhetsbrev
Kun levere skattemelding / årsregnskap? Kom i gang med årsoppgjør i Conta!