Kom i gang som regnskapspartner i Conta

Conta åpner for at regnskapsbyrå kan finne nye kunder i hele landet. Det er helt gratis å bli regnskapspartner. Se hvordan du kommer i gang.

Post-thumb

Conta åpner for at regnskapsbyrå kan finne nye kunder i hele landet. Det er helt gratis å bli regnskapspartner. Se hvordan du kommer i gang.

Conta har Norges mest brukte fakturaprogram med over 100 000 brukere. Flere tusen aksjeselskaper og enkeltpersonforetak tar i bruk regnskapsprogrammet hver eneste måned, og mange av dem ønsker å finne en regnskapsfører som kan hjelpe dem. Det er her du kommer inn i bildet. 

Som regnskapspartner i Conta kan alle våre kunder kontakte deg når de trenger hjelp til regnskapsføringen. Du kan også flytte dine eksisterende kunder inn i regnskapsprogrammet. 

Er du næringsdrivende og på jakt etter en regnskapsfører? Se partnerlisten

Slik kommer du i gang som partner:

1. Bli partner med Conta

Når du blir partner får du mulighet til å inngå en partneravtale med Conta. Den gir deg tilgang til partnerportalen, som gjør det enkelt å administrere kundene dine. Alle regnskapsførere i bedriften kan få tilgang til sine kunder med en egen innlogging.

Les mer om Conta sine tjenester

2. Bli synlig på conta.no

Som regnskapspartner i Conta kan alle Conta-brukere kontakte deg når de trenger hjelp til regnskapsføringen. Det er bare mulig for brukere å invitere Conta-partnere til å samarbeide om regnskapet.

Se hvor enkelt det er for kunder å gi tilgang til regnskapsbyråer i Conta:

Gjør det lett for kundene våre å ta kontakt med deg ved å legge inn kontaktinformasjon og hvilke oppgaver du kan bistå med på nettsidene våre når du registrerer deg som partner.

3. Flytt kundene dine over til Conta 

Hvis du har kunder som skal flyttes over til Conta, kan du legge til virksomheten deres. Husk at du må innhente fullmakt fra kunden din eller ha det definert i oppdragsavtalen hvis du som regnskapsfører skal bestille regnskapsprogram for dem.

Vi kan også hjelpe deg med å flytte over kunder til regnskapsprogrammet. Ta kontakt med partneransvarlig på [email protected] for mer informasjon.

4. Gjør det tydelig på nettsiden din at du samarbeider med Conta

Legg opp logoen til Conta og noen ord om regnskapsprogrammet for å vise at du er tilknyttet Conta, og at bedriften din kan å bruke programmet. Dette er en del av markedspakken som du kan få ved å sende e-post til Åsa på [email protected].

5. Allerede regnskapsfører i Conta? Rydd opp i brukeren din!

Som regnskapsfører kan brukerkontoen din være tilknyttet flere virksomheter. For at vi skal kunne se hvilke kunder som er knyttet til deg, er det viktig at du bruker samme e-postadresse når du knytter deg til nye kunder. Dette gjør det oversiktlig og enkelt for deg å navigere mellom de forskjellige kundene. Trenger du hjelp til å rydde opp? Ta kontakt med Anders på [email protected]

Vil du bli partner? Ta kontakt med vår partneransvarlig Åsa på [email protected] eller registrer deg som partner her

Kom i gang med Conta

Både regnskapsbyrå og frittstående regnskapsførere kan bli partner i Conta. Vi har per i dag over 150 regnskapspartnere i hele landet, og det er alltid plass til flere! På bloggen kan du lese om Origami Paperworks og Easy Accounting som begge er fornøyde partnere. 

Her er noen nyttige lenker som kan hjelpe deg på veien:

Bli partner

Registrer deg som regnskapspartner og få tilgang til den eksklusive partneravtalen. Spørsmål? Partneransvarlig Åsa svarer på det du måtte lure på: [email protected] 

Komplett regnskapsprogram for alle typer bedrifter

Abonner på Conta sitt nyhetsbrev
Kun levere skattemelding / årsregnskap? Kom i gang med årsoppgjør i Conta!