Slik kan du som regnskapsfører tjene penger i Conta

Visste du at du som regnskapsfører kan tjene penger når kundene dine bruker Conta sitt regnskapsprogram? Som partner i Conta får du en provisjonsavtale og tilgang til en av Norges største kundebaser av små bedrifter. 

Post-thumb
- 3 min lesing

Visste du at du som regnskapsfører kan tjene penger når kundene dine bruker Conta sitt regnskapsprogram? Som partner i Conta får du en provisjonsavtale og tilgang til en av Norges største kundebaser av små bedrifter. 

Conta har Norges mest brukte fakturaprogram med over 100 000 brukere. Flere hundre aksjeselskaper og enkeltpersonforetak tar i bruk regnskapsprogrammet hver eneste måned, og mange av dem ønsker å finne en regnskapsfører som kan hjelpe dem. Det er her du kommer inn i bildet. 

Som regnskapspartner i Conta kan alle våre kunder kontakte deg når de trenger hjelp til regnskapsføringen. Du kan også flytte dine eksisterende kunder inn i regnskapsprogrammet. 

Er du næringsdrivende og på jakt etter en regnskapsfører? Se partnerlisten

5 steg for å tjene penger i Conta

1. Bli partner med Conta

Når du blir partner får du mulighet til å inngå en partneravtale med Conta. Den inneholder en provisjonsavtale som gjør at du får betalt en prosentandel når du har kunder som bruker de betalte tjenestene våre. Les mer om Conta sine tjenester

2. Bli synlig på conta.no

Som regnskapspartner i Conta kan alle våre kunder kontakte deg når de trenger hjelp til regnskapsføringen. 

Gjør det lett for våre kunder å ta kontakt med deg ved å legge inn kontaktinformasjon og hvilke oppgaver du kan bistå med på våre nettsider når du registrerer deg som partner.

3. Flytt kundene dine over til Conta 

Hvis du har kunder som skal flyttes over til Conta, kan du legge til virksomheten deres. Husk at du må innhente fullmakt fra kunden din eller ha det definert i oppdragsavtalen hvis du som regnskapsfører skal bestille regnskapsprogram for dem.

4. Gjør det tydelig på nettsiden din at du samarbeider med Conta

Legg opp logoen til Conta og noen ord om regnskapsprogrammet for å vise at du er tilknyttet Conta, og at bedriften din kan å bruke programmet. Dette er en del av markedspakken som du kan få ved å sende e-post til Åsa på partner@conta.no.

5. Allerede regnskapsfører i Conta? Rydd opp i brukeren din!

Som regnskapsfører kan brukerkontoen din være tilknyttet flere virksomheter. For at vi skal kunne se hvilke kunder som er knyttet til deg, er det viktig at du bruker samme e-postadresse når du knytter deg til nye kunder. Dette gjør det oversiktlig og enkelt for deg å navigere mellom de forskjellige kundene, og det gjør også at vi kan gi deg riktig provisjon i henhold til partneravtalen. Trenger du hjelp til å rydde opp? Ta kontakt med Åsa på partner@conta.no

Vil du bli partner? Ta kontakt med vår partneransvarlig Åsa på partner@conta.no eller registrer deg som partner her

Både regnskapsbyrå og frittstående regnskapsførere kan bli partner i Conta. Vi har per i dag over 100 regnskapspartnere i hele landet, og det er alltid plass til flere! På bloggen kan du lese om Gryting Regnskap og Easy Accounting som begge er fornøyde partnere. 

Kom i gang med Conta

Er du klar for å komme i gang? Her er noen nyttige lenker som kan hjelpe deg på veien:

Registrer deg som regnskapspartner og få tilgang til den eksklusive partneravtalen. Spørsmål? Partneransvarlig Åsa svarer på det du måtte lure på: partner@conta.no 

Prøv Conta gratis nå, uten forpliktelser