– Vi er opptatt av å fornye oss og være oppdatert på bransjen

Sosialt, nysgjerrig og god kundeservice er nøkkelord for Easy Accounting. 

Post-thumb

Sosialt, nysgjerrig og god kundeservice er nøkkelord for Easy Accounting. 

Easy Accounting holder til i industriområdet på Ensjø i Oslo, og har 15 ansatte som jobber med over 800 kunder fra hele landet fordelt på to regnskapsfirmaer. Det første regnskapsfirmaet, Easy Accounting Oslo AS, ble startet av Fozia Saleem og Haider Ali Chishti i 2013, og veksten til firmaet har i følge dem vært over all forventing. 

– De siste årene har vi hørt at dette er en døende bransje og at behovet for regnskapsførere ville bli mindre og mindre. Det har ikke vi lagt merke til. Vi opplever at det er mange som fremdeles er interessert i å bruke regnskapsfører, men kanskje på en annen måte enn før, forteller daglig leder Fozia. 

I 2015 ble enda et regnskapsfirma startet, Easy Accounting AS. Dette selskapet sikter seg inn mot en mer internasjonal kundegruppe, og er blant annet brukt mye av polske gründere og arbeidere som er bosatt i Norge. Etter gode resultater ble en av de ansatte tilbudt å være medeier i det nye regnskapsfirmaet. 

– Vi har så mange flinke regnskapsførere og det er grunnen til at vi har hatt så stor vekst. Vi bruker ikke markedsføringskanaler, og får kunder gjennom lojalitet og at vi blir anbefalt videre og det er jo takket være at våre ansatte er så flinke, forteller partner og regnskapsfører Haider. 

Fozia forklarer at selv om kundene har blitt mye mer oppdaterte på regnskap er det fortsatt mange som innser at de trenger litt hjelp.

Easy Accounting er en av regnskapspartnerene til Conta. Som regnskapspartner bruker du Conta gratis. Man får også gratis kundeservice og markedsføring og tilgang til en av Norges største kundeporteføljer innen regnskap. Les mer og registrer deg som regnskapspartner her. 

Oppdatert på bransjen

Det er et ungt og sosialt miljø på Easy Accounting på Ensjø. Mange har flere år i bransjen, mens andre er relativt ferske fra skolebenken. 

Kollegaene finner også på mye sosialt sammen. De er spesielt glade i å dra på turer og i fjor var de på Lanzarote sammen, og de besøkte også Odda og Bergen. 

– Vi er et ungt miljø som liker å være sosiale og finne på ting sammen. Vi har reist på flere turer og er opptatt av at vi kollegaene skal finne på ting utenom jobb, smiler Fozia. 

For Easy Accounting er ikke det viktigste mange år med erfaring, for i en bransje med hyppige endringer er det ikke årelang erfaring som nødvendigvis gjør deg best. 

– For å være best må du holde deg oppdatert. Derfor ønsker vi å kunne bruke flest mulig systemer. Vi gleder oss til å ta i bruk Conta sitt regnskapsprogram. Vi har flere kunder som benytter seg av Conta sitt fakturaprogram og er fornøyd med det, så da er det fint å kunne anbefale et regnskapsprogram fra samme system, sier Fozia. 

Lurer du på hva en regnskapsfører driver med? Og hva en regnskapsfører kan gjøre for deg? Det kan du få svar på ved å lese mer om på Hva gjør en regnskapsfører?

Det lille ekstra

Easy Accounting er opptatt av at kundene skal ha tillit til dem og føle at de får den hjelpen de trenger. De tilbyr veiledning og råd over telefon og mail, og fakturerer i utgangspunktet kun for regnskapsarbeidet de gjør.

– Mange er nok litt redd for å spørre et regnskapsbyrå om råd fordi de er redd det vil koste dem mye penger. Men vi ser jo at mange av de som ikke spør om hjelp ender opp med å gjøre feil, også koster det dem mer i etterkant. Derfor er det fint å tilby gratis veiledning. 

Easy Accounting satser derfor på å skape lojalitet og tilby god kundeservice til alle sine kunder. 

– Vi er jo tilgjengelig så å si hele tiden. På kvelder og i helger, ikke bare åtte til fire. Det vet vi kundene setter pris på, og vi har kommet til et punkt der vi ikke trenger bruke mye tid på markedsføring fordi praten går, sier Haider. 

Komplett regnskapsprogram for alle typer bedrifter

Abonner på Conta sitt nyhetsbrev
Kun levere skattemelding / årsregnskap? Kom i gang med årsoppgjør i Conta!