Prøv Regnskap fra Conta gratis i 30 dager

Start inkasso direkte fra Conta Faktura

Nå kan du sende de ubetalte fakturaene dine direkte til Conta sitt eget inkassobyrå Contando med bare et par klikk.

Post-thumb
- 1 min lesing
Mann som arbeider på et kontor

Nå kan du sende de ubetalte fakturaene dine direkte til Conta sitt eget inkassobyrå Contando med bare et par klikk.

Conta Faktura har fra før av innebygd kobling til Conta Inkasso, en selvbetjent inkassotjeneste der du selv følger opp saken fra start til slutt.

Men å drive firma er mer enn en fulltidsjobb i seg selv, så mange foretrekker å la eksperter ta seg av innkrevingen. Derfor har vi integrert Contando sine inkassotjenester i Conta Faktura, og mange har allerede benyttet seg av muligheten.

Ved å sende fakturaen til Contando vil saken bli tatt hånd om av inkassospesialister, slik at du kan fokusere på det du egentlig skal holde på med.

Contando følger «no cure, no pay»-prinsippet som betyr at du som kunde kun betaler for løste saker. Du trenger heller ikke lage ny konto noe sted, alt skjer fra Conta Faktura.

Slik gjør du

Når en purring eller et inkassovarsel har forfalt i Conta Faktura, kan du klikke på knappen med SEND TIL INKASSO inne fra fakturadetaljene. Du får da opp en oversikt over kravet du skal sende, og et valg om du ønsker å overføre fakturaen til Contando eller Conta Inkasso.

Velg menypunktet INKASSO MED CONTANDO.

Så er det faktisk bare å klikke START INKASSOSAK og lene seg tilbake. Alt blir nå håndtert av Contando, og de vil holde deg informert om utviklingen i saken.

Gamle fakturaer? Ikke gi opp!

Contando tar også på seg inkassooppdrag for fakturaer som er opptil tre år gamle. Selv om du har fakturaer liggende som du har gitt opp er det bare å sende dem over til Contando. Det koster ingenting å prøve.

Prøv Conta gratis nå, uten forpliktelser