Start inkasso direkte fra Conta

Har du tidligere sendt inkasso fra Conta, kan du sende faktura fra Conta til inkassobyrået Kravia.

Post-thumb
- 1 min lesing

Har du tidligere sendt inkasso fra Conta, kan du sende faktura fra Conta til inkassobyrået Kravia.

Conta har fra før av innebygd kobling til en selvbetjent inkassotjeneste der du selv følger opp saken fra start til slutt. Den tjenesten er ikke lenger mulig å benytte med mindre du har brukt den tidligere for å sende fakturaer til inkasso.

Conta Inkasso er en tjeneste som ikke lenger tar imot nye kunder. Se hvordan du sender ubetalte fakturaer til innkreving via partneren vår.

Å drive firma er mer enn en fulltidsjobb i seg selv, så mange foretrekker å la eksperter ta seg av innkrevingen.

Ved å sende fakturaen til Kravia vil saken bli tatt hånd om av inkassospesialister, slik at du kan fokusere på det du egentlig skal holde på med.

LES OGSÅ: Hva er inkasso? Alt du må vite

Slik gjør du

Når en purring eller et inkassovarsel har forfalt i Conta, kan du klikke på knappen med SEND TIL INKASSO inne fra fakturadetaljene. Du får da opp en oversikt over kravet du skal sende, og et valg om du ønsker å overføre fakturaen til Kravia.

Så er det faktisk bare å klikke START INKASSOSAK og lene seg tilbake. Alt blir nå håndtert av Kravia, og de vil holde deg informert om utviklingen i saken.

Gamle fakturaer? Ikke gi opp!

Kravia tar også på seg inkassooppdrag for fakturaer som er opptil tre år gamle. Selv om du har fakturaer liggende som du har gitt opp er det bare å sende dem over til Kravia.

Komplett regnskapsprogram for alle typer bedrifter

Abonner på Conta sitt nyhetsbrev