Markedsfør bedriften din med Conta og Mailmojo

Conta kjøper seg inn i Mailmojo og satser på markedsføringstjenester. Send nyhetsbrev, lag målrettede landingssider og få rådgivning. 

Post-thumb

Conta kjøper seg inn i Mailmojo og satser på markedsføringstjenester. Send nyhetsbrev, lag målrettede landingssider og få rådgivning. 

are i conta og anders i mailmojo

Det er med stor glede vi kan fortelle at Conta og Mailmojo inngår et nytt og spennende samarbeid.

Conta er nå medeier i Mailmojo, og sammen skal vi skape en helhetlig og unik brukeropplevelse som gjør det sømløst å jobbe med økonomi og markedsføring.

Litt om Mailmojo

 • Mailmojo er en norsk tjeneste som gjør det lekende lett å markedsføre bedriften med e-post.
 • De tilbyr også målrettede landingssider som du, for eksempel, kan bruke til å bygge kundeklubb eller selge tjenestene dine. 
 • Månedlig sender om lag 1000 bedrifter rundt 15 millioner e-poster med Mailmojo.
 • Kunder av Conta og Mailmojo vil på sikt kunne integrere tjenestene og få tilgang til unik innsikt og verktøy. 

Vil gi Conta-kundene «full pakke»

Med Mailmojo i verktøykassen kan vi nå tilby deg et enda bredere spekter av tjenester. 

– Selv om vi er mest kjente for vårt faktura- og regnskapsprogram, ønsker vi også å hjelpe kundene på flere måter, sier kommersiell leder Are Vittersø.

– Med Mailmojo i porteføljen, har vi nå et økosystem av løsninger som gjør det enkelt å starte, drive og skape vekst i norske virksomheter, fortsetter han.

I dag tilbyr Conta systemer for fakturering, regnskapsføring, lønn, årsoppgjør, timeføring, betaling og salg, i tillegg til selskapsetablering og elektronisk signering. 

Les også: ALT du kan gjøre i Conta i 2024.

Lekende lett markedsføring av bedriften

Mailmojo ble lansert som Norges første nyhetsbrevverktøy i 2006, og sender i dag over 15 millioner e-poster i måneden for nyhetsbrevene til omkring 1000 virksomheter. 

Mailmojo fokuserer mye på å hjelpe små og mellomstore virksomheter å ta i bruk e-postmarkedsføring på en god måte, som passer godt med Conta sitt fokus på å hjelpe kunder innen fagfelt de ikke selv har ekspertise på.

Noe av funksjonaliteten du finner i Mailmojo:

 • Nyhetsbrev med flere titalls moderne maler.
 • Automatisering av e-postutsendelser og dyp innsikt i hver e-post og kontakt.
 • Skjemaer og landingssider for å tiltrekke deg kunder eller utvide publikummet ditt. 
 • Og mye mer!
Opprett en gratis konto i Mailmojo

conta og mailmojo
Eirk Nymo Isaksen og Are Vittersø i Conta møter Mailmojo-teamet. Fra venstre: Stian Prestholdt, Frode Danielsen, Anders Elieson Steinlein og Jonas Steenberg.

Conta + Mailmojo: Hva betyr det for meg?

– Vi ser et stort potensial i samarbeidet med Conta og gleder oss til å videreutvikle Mailmojo med en partner som selv har vært gjennom reisen vi nå skal ut på, sier daglig leder i Mailmojo, Anders Elieson Steinlein.

Conta og Mailmojo skal fortsette å være individuelle systemer med ulikt nedslagsfelt og bruksområde. Likevel ser vi noen klare potensielle synergier for kunder som velger å sende nyhetsbrev i Mailmojo og ha regnskapet sitt i Conta.

Blant funksjonaliteten vi nå eksperimenterer med er:

 • Ny segmenteringsfunksjonalitet i Mailmojo: Når Conta og Mailmojo er synkronisert, vil vi kunne tilby deg funksjonalitet som gjør det mulig å opprette publikum i Mailmojo basert på kjøpshistorikk, geografisk plassering og annen økonomisk informasjon fra Conta. Tenk deg for eksempel at det automatisk opprettes et publikum med alle kundene dine som har kjøpt et spesifikt produkt, eller for alle bedriftskundene dine med forretningsadresse i Oslo.
 • Enklere håndtering av kundedata: Ved å koble Mailmojo med regnskapsdataene dine, vil vi kunne oppdatere kontaktdetaljer automatisk på tvers av systemene. Dette betyr at hvis en kundes e-postadresse eller telefonnummer endres i regnskapsprogrammet, vil endringen bli reflektert automatisk i Mailmojo. Dette sparer deg tid og penger ved at du slipper å oppdatere kundeopplysninger i flere systemer.
 • Innsikt: Savner du en markedsføringsløsning som forteller deg hvilke kampanjer som faktisk fungerer? Det gjør vi også! Ved å kombinere nyhetsbrevsdata fra Mailmojo og kjøpsdata fra Conta, vil vi kunne tilby deg dette.
Prøv Mailmojo gratis

Komplett regnskapsprogram for alle typer bedrifter

Abonner på Conta sitt nyhetsbrev
Kun levere skattemelding / årsregnskap? Kom i gang med årsoppgjør i Conta!