Nyhet: Conta lanserer årsoppgjørssystem for AS

Conta sitt årsoppgjørssystem skal gjøre det enklere for små og mellomstore bedrifter å ordne sitt eget årsoppgjør.

Post-thumb

Conta sitt årsoppgjørssystem skal gjøre det enklere for små og mellomstore bedrifter å ordne sitt eget årsoppgjør.

Nå kan også aksjeselskap levere skattemeldingen fra Conta sine systemer. Vi lanserer årsoppgjør for AS!

Fra 2024 (regnskapsåret 2023) skal alle aksjeselskap levere en ny type skattemelding. Den er tilgjengelig for mange selskaper allerede i 2023, og lanseres nå også i Conta. 

Logg inn i Conta for å aktivere tjenesten →.

Skal gjøre årsoppgjøret enklere

Frem til i år har selskaper med enklere forhold hatt muligheten til å levere skattemelding og næringsoppgave manuelt hos Skatteetaten. Fra neste år er ikke det lenger mulig for AS.

– Den nye skattemeldingen tvinger mange bedrifter over i et årsoppgjørssystem. Med Conta slipper de et tungt og utdatert system, men får følge en naturlig og moderne flyt med god hjelp underveis, forteller arkitekt og team lead, Mikael Vik, som har stått i spissen for utviklingen av årsoppgjørssystemet.  

Når systemet er komplett til neste år, vil det inneholde hjelp til utfylling av skattemelding, næringsspesifikasjon og årsregnskap. Du får allerede nå tilgang til gratis webinar og hjelpeartikler som guider deg gjennom hele prosessen. 

– Dette vil gjøre det enklere for bedriftseiere som ønsker å ordne årsoppgjøret selv, sier Randi Nyhaug, fagansvarlig i Conta.

Se webinar og kom i gang med årsoppgjøret:

Satser på et komplett økonomisystem

Med årsoppgjør for AS i boks, kan Conta nå levere et mer eller mindre komplett økonomisystem for små og mellomstore bedrifter.

– Vi er glade for å kunne levere første utgave av nok et produkt som skal gjøre hverdagen enklere for de som driver egen bedrift, sier Vik. 

Det som for noen år siden bare var et enkelt fakturaprogram, har nå blitt en komplett løsning med regnskap, lønn, timeføring, bankintegrasjon og årsoppgjør for både ENK og AS. 

– Nå fortsetter jobben med å utvikle systemet til å bli så brukervennlig og effektivt som mulig, avslutter han. 

Lever årsoppgjøret med Conta →.

I 2023 er årsoppgjøret klart for aksjeselskap med enkle forhold. Til neste år vil mer funksjonalitet være på plass, slik at enda flere kan levere årsoppgjør med Conta.

Komplett regnskapsprogram for alle typer bedrifter

Abonner på Conta sitt nyhetsbrev
Kun levere skattemelding / årsregnskap? Kom i gang med årsoppgjør i Conta!