Sjekk ut de nye funksjonene i Conta

Conta blir jevnlig forbedret og oppdatert med både små og store funksjoner. Her kan du se hvilke oppdateringer vi har gjort i løpet av august. 

Post-thumb

Conta blir jevnlig forbedret og oppdatert med både små og store funksjoner. Her kan du se hvilke oppdateringer vi har gjort i løpet av august. 

Du har kanskje lagt merke til ny funksjonalitet i Conta innimellom? Faktisk kommer det nye funksjoner eller forbedringer hver eneste måned! Du finner oppdateringer i utviklingsloggen

I august i år har vi gjort en del små endringer som vi tror du vil sette pris på. Bare se på dette: 

Nå kan du kopiere bokføringer

Jepp, du leste riktig! Hvis du har faste kostnader som du bokfører hver måned, kan du spare tid på å kopiere bokføringen. Du finner alle bilag i bilagsjournalen din. Velg bilaget og trykk «kopier».

Det eneste du må gjøre er å legge inn det nye fakturanummeret, laste opp bilaget, velge om den er betalt eller ikke, sjekke over og lagre! 

Leverandør, beskrivelse, konto og beløp ligger allerede inne. 

Forbedringer for EHF-faktura

Du som sender og mottar EHF-faktura vil nok bli glad for disse forbedringene! 

Når du skal bokføre en EHF-faktura som du har mottatt, kan du nå lagre føringen som kladd hvis du vil gjøre den ferdig senere. 

I tillegg er det nå også mulig å periodisere EHF-fakturaer som du har mottatt i Conta. Klikk på «Vis innstillinger», velg «Legg til periodisering» og periodiser i vei!

Periodisering når du skal registrere kjøp

Hvis du skal periodisere et kjøp under REGISTRER KJØP, finner du nå periodisering under «fakturadetaljer» – akkurat som for EHF-fakturaer. Klikk på «Vis innstillinger» for å periodisere eller koble bokføringen til en prosjekt eller avdeling. 

Avstem skattetrekkskontoen i bankavstemmingen

Nå kan du avstemme konto 1950, skattetrekkskontoen, i bankavstemmingen i Conta. Det gjør det enda enklere for deg som har ansatte! 

Forbedringer i velkomstveiviseren

Når du skal starte å føre regnskap i Conta, anbefaler vi at du går gjennom velkomstveiviseren. Der tilpasser du innstilligene til firmaet ditt, slik at bokføringen blir lettere for deg.

Nå har vi gjort noen små endringer på velkomsveiviseren slik at det skal bli enda enklere å komme i gang med regnskapsføring. 

Har du noen tips til forbedringer eller tilbakemeldinger? Send dem til oss på [email protected]!

Komplett regnskapsprogram for alle typer bedrifter

Abonner på Conta sitt nyhetsbrev
Kun levere skattemelding / årsregnskap? Kom i gang med årsoppgjør i Conta!