Snart kan du kjøre lønn og betale regninger i Conta

I løpet av høsten kommer både lønnsprogram og bankintegrasjon inn i rekken av tjenester for enkeltpersonforetak og aksjeselskap. 

Post-thumb

I løpet av høsten kommer både lønnsprogram og bankintegrasjon inn i rekken av tjenester for enkeltpersonforetak og aksjeselskap. 

Er du klar? I løpet av de neste månedene lanserer vi flere tjenester i Conta som vi vet at du har ønsket deg. 

Fra 2023 er lønnssystemet en fullverdig del av Conta-universet.

Enklere lønnskjøring

Et av produktene som snart lanseres, er lønnsprogrammet Tritt. På kontoret i Ålesund har utviklerne jobbet iherdig med å utvikle et smart og ukomplisert lønnssystem som skal gli rett inn i rekken av Conta-tjenester.

– I Tritt vil selv de som ikke har erfaring med regnskap kunne kjøre lønn, få ut gyldige lønnsslipper og levere a-melding til Altinn, forteller daglig leder i Tritt, Runar Halse. 

Omtrent slik vil det se ut når du kjører lønn fra Tritt.

Lønnsprogrammet blir en uavhengig tjeneste som kan brukes med flere regnskapsprogram. Etter hvert vil det få en integrasjon med Conta som gjør bokføring av lønn fullstendig uproblematisk. 

– Når integrasjonen kommer kan du bokføre lønn med bare noen få klikk, sier han. 

Nå er lønnsprogrammet endelig lansert! Prøv den sømløse integrasjonen med Conta.

Kjør lønn gratis ut 2021

Selv om lønnsprogrammet ikke er lansert ennå, kan du faktisk begynne å bruke betaversjonen allerede nå. Nå er lønnssystemet integrert med Altinn, så vi har derfor åpnet for at Conta-brukere kan prøve ut betaversjonen vår.

– Betatesting betyr at du bruker en prøveversjon av programmet: Det er reelle tall, du kjører reelle lønninger og alt blir meldt til Altinn. De viktigste funksjonene er med, men de er ikke 100 prosent gjennomtestet. Feil og ustabilitet kan forekomme og vi vil mer enn gjerne vite om disse, forklarer Halse. 

OPPDATERING: Nå er lønnsprogrammet lansert, og det vil være gratis å bruke for Conta-kunder ut 2022. 

Prøv lønn gratis

Betal regninger i regnskapsprogrammet

Den andre store og etterspurte tjenesten som lanseres i høst, er en integrasjon mot bank. 

Bankintegrasjonen virker på tvers av flere banker, og gjør at du kan betale leverandørfakturaer rett fra regnskapsprogrammet ditt. Det betyr ett steg mindre i administrasjonsprosessen (farvel, nettbank!) og en enda enklere hverdag for deg som bedriftseier.

Omtrent slik vil det se ut når du betaler en regning med Conta:

Du vil også få en oversikt over alle betalingene du har gjort fra programmet:

I første omgang kan du betale regninger med bankintegrasjonen, men i framtiden skal du også kunne se saldoen på bankkontoene dine i Conta. Det gleder vi oss til! 

Nå kan du betale regninger med Conta! Aktiver tjenesten i innstillingene dine.

Komplett regnskapsprogram for alle typer bedrifter

Abonner på Conta sitt nyhetsbrev
Kun levere skattemelding / årsregnskap? Kom i gang med årsoppgjør i Conta!