Kontohjelp: Vi gjør det enkelt å finne riktig kostnadskonto!

Mobilabonnement, verktøy og drivstoff – som næringsdrivende har du en rekke kostnader som må bokføres på riktig måte i regnskapet. Det kan være en utfordrende oppgave. Derfor introduserer vi nå en helt ny gratistjeneste: Kontohjelp.

Post-thumb

Mobilabonnement, verktøy og drivstoff – som næringsdrivende har du en rekke kostnader som må bokføres på riktig måte i regnskapet. Det kan være en utfordrende oppgave. Derfor introduserer vi nå en helt ny gratistjeneste: Kontohjelp.

bytte til conta sitt regnskapsprogram

Contas splitter nye gratistjeneste Kontohjelp gir deg oversikt over hvilke kontoer du kan bruke til å registrere bedriftens kostnader i regnskapet.

Anbefalingene genereres automatisk av Contas egenutviklede AI Kaia, som etter å ha trent seg opp på hundretusenvis av bilag, gir deg treffsikre og gode anbefalinger.

Prøv Kontohjelp – det er gratis!Søk på kjøp og få kontoanbefalinger!

I Kontohjelp er det superenkelt å finne riktig regnskapskonto: Søk på det du har kjøpt, som «drill» eller «drivstoff», og få kontoanbefalinger umiddelbart.


Finn nyttige forklaringer og eksempler

I tillegg til å hjelpe deg å velge riktig konto, gir Kontohjelp deg gode beskrivelser på hvordan de ulike kontoene i regnskapet skal brukes.

Du får blant annet praktiske eksempler til hvilke kostnader du kan (og ikke kan) føre mot hver enkelt konto.

I tillegg gir vi deg linker til andre kontoer som kan være aktuelle å vurdere i tilfeller hvor det er mange kontoer som ligner på hverandre.


Hvorfor skal jeg bruke Kontohjelp?

Det er mange gode grunner til å bruke Kontohjelp fra Conta. Dette mener vi er de mest åpenbare:

  • Spar tid: Regnskapsføring kan være tidkrevende. Med Kontohjelp får du raskt svar på hvilke kostnadskontoer som er riktig å bruke, noe som kan spare deg for mange timer med frustrasjon.
  • Reduser sjansen for feil: Feil i regnskapet kan være kostbare og tidkrevende å rette opp. Kontohjelp reduserer risikoen for feil i regnskapet ved å gi deg treffsikre anbefalinger basert på omfattende AI-trening.
  • Få en enklere hverdag: Kontohjelp er et av mange verktøy Conta tilbyr for å gjøre det enklere å drive bedrift. Selv om det alltid er viktig å sette seg inn i hvilke regler som gjelder din bedrift, tror vi at det kan hjelpe mange næringsdrivende med å raskt finne ut hvilke kontoer de bør bruke.Jeg tror jeg fikk feil forslag, kan det stemme?

Vi arbeider konstant med å forbedre regnskapsprogrammet vårt og tilby støtte og veiledning til kundene og partnerne våre.

Vi oppdaterer kontinuerlig innholdet vårt for å sikre at du alltid har tilgang til relevant hjelpeinnhold, men vi kan alltid bli bedre! Hvis du oppdager mangler eller finner feil, oppfordrer vi deg til å gi oss en tilbakemelding i dette skjemaet.


Andre relevante ressurser

Komplett regnskapsprogram for alle typer bedrifter

Abonner på Conta sitt nyhetsbrev
Kun levere skattemelding / årsregnskap? Kom i gang med årsoppgjør i Conta!