Nå kan du føre bilag enda raskere

Vi introduserer en ny måte å føre bilag på i Conta.

Post-thumb

Vi introduserer en ny måte å føre bilag på i Conta.

Fra før av kan du bruke våre veiledere for å registrere ting du har kjøpt eller solgt. Den nye funksjonen som vi kaller hurtigregistrering, gjør det mulig å føre mange bilag inn i regnskapet på en gang. 

Denne funksjonen er først og fremst god egnet for deg som er stødig på debet og kredit, fører mye regnskap i det daglige eller har veldig lik regnskapsføring hver måned og stort sett fører de samme bilagene. 

Slik funker det

Aller først går du til BILAG-fanen og velger HURTIGREGISTRERING.

Med den nye funksjonen kan du fylle ut flere bilag samtidig, også samles de opp i en liste nederst.

Du kan registrere opp til 50 bilag om gangen på denne måten og det kan gjøre prosessen betydelig raskere – ikke bare for regnskapsførere, men også deg som allerede er litt dreven på regnskapsføring.

Du fyller ganske enkelt ut feltene i hvert bilag, og spesifiserer hvilke kontoer som skal brukes for bilaget. Trenger du flere transaksjonsliner (rader) for enkeltbilaget klikker du bare NY RAD.

Så klart anbefaler vi også å laste opp fakturaen, kvitteringen, eller annen dokumentasjon som hører til hvert bilag. 

Det var det!

Når bilaget er fylt ut kan du trykke LEGG TIL BILAG. Når du har registrert ferdig alle bilagene vil du se dem i oversikten under «Bilag registrert denne gangen».

Trykk på LAGRE når du er fornøyd med bilagene, så registreres de i regnskapet og du har krysset det av gjøremålslista for dagen.  Hvis bilaget tilhører et prosjekt eller en avdeling trykker du bare på «Vis innstillinger».

Husk at du også kan bruke «Registrere kjøp» og «Registrere inntekt» hvis du foretrekker litt mer hjelp underveis.

Komplett regnskapsprogram for alle typer bedrifter

Abonner på Conta sitt nyhetsbrev
Kun levere skattemelding / årsregnskap? Kom i gang med årsoppgjør i Conta!