Lei av å sende purringer og inkassovarsler? Du kan selge faktura og få betalt med en gang

Har du kunder som drøyer betalingsfristen på fakturaene du sender dem? Prøv å selge en faktura med Superraskt oppgjør fra Conta og få betalt innen én virkedag - uten å måtte sende purringer og følge opp kunden.

Post-thumb
- 3 min lesing

Har du kunder som drøyer betalingsfristen på fakturaene du sender dem? Prøv å selge en faktura med Superraskt oppgjør fra Conta og få betalt innen én virkedag – uten å måtte sende purringer og følge opp kunden.

selge faktura - fakturasalg i conta

Det finnes mange gode grunner til å prøve fakturasalg. Kanskje har du kunder som stadig går over betalingsfristen på fakturaene eller kanskje du gjerne skulle hatt betalt så raskt som mulig for å bedre likviditeten til bedriften din

Uansett hvilken grunn du har til å ville få penger på konto så raskt som mulig, kan fakturasalgtjenesten Superraskt oppgjør fra Conta og Brabank være en god løsning for deg! 

Du har mange muligheter når du skal sende faktura i Conta. Last ned fakturaen og send den selv, send med e-post eller postlegg fra systemet, send som EHF eller eFaktura eller selg fakturaen med Superraskt oppgjør. Prøv Conta sitt fakturaprogram gratis i 30 dager.

Hva er fakturasalg?

Fakturasalg er akkurat det det høres ut som – du selger fakturaen din i stedet for å sende den til kunden. Du betaler et lite gebyr for at et eksternt selskap tar seg av oppfølging av fakturaen, mens du får betalt umiddelbart. 

I Conta kan du selge fakturaen din til partneren vår Brabank med tjenesten Superraskt oppgjør. Slik fungerer det:

Brabank kjøper fakturaen og tar over risikoen og jobben med å følge opp kunden din, mens du får pengene på konto innen én virkedag. Du betaler et lite gebyr for hver faktura du selger, som avhenger av summen på fakturaen. 

Første gangen du skal selge en faktura, må du opprette en avtale med Brabank. Etter avtalen er godkjent, kan du selv velge hvilke fakturaer du vil selge og hvilke du vil sende på vanlig måte. 

Slipp purring og inkasso

Selv om det finnes automatiske løsninger for oppfølging og purring i Conta, er det ikke særlig morsomt å måtte mase på kundene sine om å få betalt. 

En av fordelene med Superraskt oppgjør er at du slipper å sende purring etter purring og inkassovarsel etter inkassovarsel til kunder som somler med å betale. Når du lager en faktura i Conta og velger Superraskt oppgjør, går fakturaen rett til Brabank og du trenger dermed ikke å tenke på oppfølging av kunden i det hele tatt.  

Å unngå å sende purring og inkasso gjør også at du opprettholder et godt forhold til kundene dine. Selv om det kan være avgjørende for næringsdrivende å sende saker til inkasso innimellom, synes mange at det er ubehagelig og både sende og motta et inkassokrav. 

Når du bruker Conta sitt regnskapsprogram, blir fakturaene du selger med Superraskt oppgjør automatisk bokført i regnskapet. Spar tid med automatisk bokføring, smarte rapporter og nyttige hjelpeartikler og videoer. Prøv regnskapsprogrammet til Conta gratis

Få betalt innen én virkedag

Når du velger Superraskt oppgjør når du har laget en faktura i Conta, får du pengene på konto innen én virkedag. På den måten kan du raskere betale bedriften sine regninger, kjøpe inn nødvendig utstyr eller gjøre større investeringer. 

Med Superraskt oppgjør slipper du rett og slett å bekymre deg for om pengene kommer på konto i tide til regningene skal betales. Slik beholder du både god likviditet og nattesøvnen! 

LES OGSÅ: 6 og ½ tips til god likviditet.

Hva venter du på? Registrer deg og prøv Conta gratis eller logg inn og selg din første faktura

Komplett regnskapsprogram for alle typer bedrifter

Abonner på Conta sitt nyhetsbrev