Regnskapsprogram for musikkorps

Conta sitt regnskapsprogram for musikkorps og andre virksomheter hjelper deg å spare tid og penger på regnskapsføringen. Mye av jobben blir faktisk gjort for deg!

Regnskapsprogram for musikkorps

Regnskap for musikkorps, gjort enkelt.

I Conta er det superenkelt å føre regnskap og sende fakturaer. Et lite stykke magi, liker vi å kalle det!

Automatisk regnskapsføring

Conta er full av smart automatikk. Fakturaer du sender blir automatisk bokført, og AIet vårt gir deg forslag til hvordan utgifter skal regnskapsføres.

 Automatisk regnskap i musikkorps
Superenkel fakturering

Fakturering har aldri vært enklere! Når du lager en faktura, kan du for eksempel sende den til flere mottakere samtidig – perfekt for deg som skal fakturere medlemskontigenter!

Superenkel fakturering i musikkorps
Gratis kurs for alle kasserere!

Selv om regnskapsføring er enkelt i Conta, vet vi at mange synes det er litt skummelt. Derfor gir vi alle nye brukere gratis opplæring. Når styret får ny kasserer, er det bare å gi den tilgang til Conta og melde den på kurs!

Kurs for kasserere

Flere gode grunner til å
velge Conta til regnskapsføringen

Send inn kvitteringer rett fra mobilen

Last ned Conta sin mobilapp, ta bilder av kvitteringer og send dem rett til regnskapet. Vårt AI Kaia hjelper deg å velge riktig konto.

Betal regninger direkte fra systemet

Motta fakturaer direkte i systemet og betal regninger direkte fra Conta med bankintegrasjon.

Send oppgaver rett til Altinn

Det er ikke bare næringsspesifikasjonen du kan sende direkte fra Conta. Også MVA-meldingen kan leveres direkte fra systemet!

Få påminnelse om viktige frister

Få varsler om viktige frister på e-post. Du kan også legge til frister i kalenderen din, slik at du alltid leverer og betaler i tide.

Ta vare på medlemmer og levernadører

Conta lagrer medlemmene dine, slik at de ligger klare til neste gang du skal lage faktura. Det samme gjelder leverandører.

Hjelp når du trenger det

Hvis du gjør regnskapet selv, kan du alltid få hjelp av kundeservice – helt gratis! Vi er også partner med over 130 lokale regnskapsbyråer som kan hjelpe deg.

Noen av våre fornøyde kunder

Kun levere skattemelding / årsregnskap? Kom i gang med årsoppgjør i Conta!