5 gode grunner til å bli regnskapspartner med Conta

Alle regnskapsbyråer kan bli regnskapspartner med Conta. Som partner blir byrået ditt eksponert for alle Conta-brukere. Se alle fordelene. 

Post-thumb

Alle regnskapsbyråer kan bli regnskapspartner med Conta. Som partner blir byrået ditt eksponert for alle Conta-brukere. Se alle fordelene. 

Denne artikkelen er for regnskapsførere og regnskapsbyråer som er interessert i å jobbe sammen med bedriftene som bruker regnskapsprogrammet til Conta. Er du på jakt etter en regnskapsfører? Ta kontakt med en av partnerne våre

Conta vil samarbeide med regnskapsbransjen. Det er fordi mange av bedriftene som bruker Conta ønsker å få hjelp til hele, deler eller bittelitt av regnskapet sitt. Det er her regnskapsbyrået ditt kommer inn i bildet. 

Som regnskapspartner i Conta blir tjenestene dine frontet for de kundene som trenger hjelp, både til regnskapsføringen og andre administrative oppgaver som å ta årsoppgjøret eller levere skattemelding og næringsspesifikasjon.

Les også:

Her er 5 grunner til at regnskapsfirmaet ditt bør bli partner med Conta:

1. Få nye kunder fra hele landet

Som partner blir tjenestene du tilbyr tilgjengelig for mer enn 110 000 enkeltpersonforetak og aksjeselskap som bruker Conta. Det er derfor en gylden mulighet for å skaffe seg enda flere kunder. 

Når du registrerer deg som partner velger du selv om du ønsker kunder fra hele eller bestemte deler av Norge, og om du vil tilby regnskapsføring, lønn, årsregnskap og næringsspesifikasjon, periodisk kontroll eller alle sammen.

2. Gratis markedsføring i Conta sine kanaler

I tillegg til at alle partnere blir eksponert på conta.no, får du gratis markedsføring via regnskapsprogrammet, artikler, nyhetsbrev og innlegg på sosiale medier. Vi intervjuer også noen av partnerne og de blir ekstra synlige på nettsidene.

Les partnerintervjuene:

3. Personlig opplæring og support

Åsa Finnøy er partneransvarlig og kontaktperson for alle partnerne våre. Hun gir gratis opplæring i regnskapsprogrammet til alle ansatte i regnskapsbyrået som ønsker det, og hjelper deg også underveis i samarbeidet. 

Vi arrangerer også webinarer for regnskapspartnere og har et eget nyhetsbrev der vi oppdaterer partnere på nyheter i faktura- og regnskapsprogrammet. 

Meld deg på nyhetsbrevet når du registrerer deg som partner.  

4. Bruk programvaren helt gratis!

Alle regnskapspartnere bruker Conta helt gratis og har sin egen innlogging. Du kan knytte så mange virksomheter du vil til brukeren din.

5. Det er enklere å samarbeide enn noen gang

I Conta jobber både du og kundene i skyen, det gjør det enklere å samarbeide uansett hvor dere befinner dere. Du når derfor ut til et helt nytt segment av kunder. 

Arbeidsfordelingen er fleksibel: Mange kunder i Conta ønsker å få kontrollert jobben de har gjort og ha et tett samarbeid om regnskapsføringen der kunnskapsdeling står sentralt. I Conta har du samme tilgang til regnskapsprogrammet som kunden og du kan effektivt kontrollere og redigere regnskapet via oversiktlige rapporter og enkle redigeringsmuligheter.

Med den smarte mobilappen kan kunden sende bilag til regnskapsprogrammet, slik at det blir raskt tilgjengelig for deg som skal føre regnskap. Alle disse funksjonene gjør at du kan tilby et nytt produkt i form av en mer effektiv og fleksibel måte å jobbe på.

Bli partner

Du kan alltids ta kontakt med partneransvarlig Åsa på [email protected] om du har spørsmål eller vil avtale et møte. 

Komplett regnskapsprogram for alle typer bedrifter

Abonner på Conta sitt nyhetsbrev
Kun levere skattemelding / årsregnskap? Kom i gang med årsoppgjør i Conta!