Hvordan skrive timeliste

Den enkleste måten å skrive timeliste er med en timeføringsmodul i faktura- og regnskapsprogrammet ditt. Slik gjør du det med Conta og Timerabbit.

Post-thumb
- 3 min lesing

Den enkleste måten å skrive timeliste er med en timeføringsmodul i faktura- og regnskapsprogrammet ditt. Slik gjør du det med Conta og Timerabbit.

Hvordan skrive timeliste med Conta.

Enten du er ansatt eller driver for deg selv, så skal det mye til for å komme seg unna å skrive timeliste. 

Ifølge arbeidstilsynet, er det faktisk lovpålagt å føre timer når du er ansatt i en bedrift. Det gjelder både ansatte med timelønn og fastlønn. Slik sikrer de at rettighetene til ansatte blir ivaretatt ved at de får lønna de har rett på, og at arbeidsgiveren følger reglene for overtid, pauser og hviletid. 

For selvstendig næringsdrivende som tar på seg oppdrag for andre, gir timelister gyldig dokumentasjon for fakturering av arbeidet. 

Slik skriver du timeliste på en enkel måte:

Hvordan skrive timeliste

Du sparer deg selv for mye tid ved å bruke et timeregistreringsprogram som Timerabbit. 

Ansatte kan bruke stemplingsuret for å stemple inn og ut av jobb, og har dermed timelisten som er påkrevd av arbeidstilsynet. 

Næringsdrivende kan bruke timeregistreringsmodulen som er integrert med faktura- og regnskapsprogrammet til Conta, og opprette fakturakladder med kun noen få klikk. Det gjør det superenkelt å fakturere timer til kunder. Slik setter du opp integrasjonen

Så enkelt er det å skrive timeliste i Timerabbit:

Klikk på «Timer» og «Registrer time» i menyen til venstre. Her fyller du ut detaljer om timene du vil registrere:

Hvordan skrive timeliste i timeregistreringsprogrammet Timerabbit.

Du kan legge inn timer manuelt, eller velge en hel dag eller uke. Det er i tillegg mulig å knytte timene til en kunde eller et prosjekt.

Det passer bra hvis du skal fakturere en kunde for arbeidet, eller hvis du vil knytte timene til et bestemt prosjekt i regnskapet. Hvis timene skal faktureres fra Conta og du skal knytte fakturaen til et prosjekt, må du ha Smart-abonnement.

For å se timelisten, klikker du på «Timer» og «Timelister». Her kan du filtrere på periode, hvem sine timer det gjelder, kunder, prosjekter eller tags. 

timeliste i timeregistreringsprogrammet Timerabbit.

Timelistene kan også eksporteres. 

Prøv gratis

Fakturere timelisten

Når du skal fakturere en kunde for timene du har jobbet, kan du enkelt koble timeregistreringsprogrammet til Timerabbit sammen med fakturaprogrammet til Conta. 

Når du fører timer, blir det dermed opprettet en fakturakladd i Conta som du kan se over og sende til kunden din. Slik fungerer det: 

Du velger selv om du vil fakturere når prosjektet er ferdig, eller om du for eksempel vil fakturere hver måned. 

Usikker på hvor mye du skal ta betalt? Sjekk ut timepriskalkulatoren

Billigste program for timeliste

Timerabbit er et billig program for deg som skal ha timeliste. Det koster kun 49 kroner per bruker, og da får du tilgang til alle disse funksjonene:

  • Timeregistrering
  • Timebank
  • Ferie og fravær
  • Personalliste
  • Integrasjon med Conta
  • Eksport til lønn- og regnskapsprogram

Standard-abonnementet i Conta koster 129 kroner per måned. For en selvstendig næringsdrivende som skal skrive timeliste, fakturere timer og føre regnskap, er kombinasjonen av Conta og Timerabbit den billigste på markedet. 

 

Regnskapsprogram

Timeregistrering

Totalt per måned

Conta + Timerabbit

129,-

49,-

178,-

Fiken

169,-

49,-

218,-

Visma eAccounting

189,-

59,-

248,-

DNB Regnskap

249,-

49,-

298,-

Tripletex

399,-

29,-

428,-

Prøv Timerabbit gratis

Komplett regnskapsprogram for alle typer bedrifter

Abonner på Conta sitt nyhetsbrev