Fakturer i en fei med Conta

Fakturering og regnskap hører med når du driver egen praksis, men det betyr ikke at det skal ta tid fra pasientene. Conta forenkler de administrative oppgavene med lynrask fakturering og automatisk bokføring.

doctors doctor-hover-illustration
Regnskap for alle helsetjenester

Enten du driver alene eller har ansatte i klinikken din – Conta er laget for å gjøre hverdagen til leger, kiropraktorer, fysioterapeuter og sykepleiere enklere.

regnskap
Smart kvitteringsapp

Aldri mer krøll på kvitteringene! Med Conta sin smarte app kan du ta bilde av kvitteringer og bilag på farta og sende dem rett til regnskapsprogrammet. 5 EHF er inkludert.

mobil-kvittering
Gjør det selv eller få hjelp

Det er ingen skam å ikke ville føre regnskapet selv. Ta kontakt med en av regnskapspartnerne våre og få mer tid med pasientene dine.

woman-smart

Velg det beste for bedriften din

Flere gode grunner til at
helsearbeidere bør velge Conta

hjelp

Gratis support

Med Smart-abonnementet får du tilgang til både telefonsupport og chat hvor du kan kontakte kundeservice når du lurer på noe.

automatic

Fakturer timer på 1-2-3

Registrer timer i Timerabbit og synkroniser med Conta for å opprette en fakturakladd. Timene hentes automatisk og du trenger bare å se over før du sender den.

kid

KID gjør livet enklere

Med KID på fakturaene blir innbetalingene automatisk registrert i regnskapet. Du kan også skru på automatisk oppfølging og purring av forfalte fakturaer.

clientcard

Ta vare på kundene dine

Lagre alle du skal fakturere i et eget kunderegister slik at du enkelt finner all informasjonen du trenger neste gang de kommer inn for en time.

EHF

EHF rett i regnskapet

Conta støtter både mottak og sending av EHF-fakturaer. Når du mottar en EHF, havner den rett i regnskapet klar til å bokføres.

mmva

Send direkte til Altinn

Du kan sende MVA-melding og Næringsoppgave 1 direkte fra Conta til Altinn. Det gir det en ting mindre å tenke på og ett system mindre å forholde deg til.

Takk, vi liker dere også

Komplett regnskapsprogram for helsetjenester

Abonner på Conta sitt nyhetsbrev
Kun levere skattemelding / årsregnskap? Kom i gang med årsoppgjør i Conta!