Hold regnskapet skinnende rent med Conta

Få orden på regnskapet med smart bokføring og lynrask fakturering. En egen app rydder opp i kvitteringene dine på et blunk.

cleaners
Regnskap for renholdere

Conta sitt regnskapsprogram funker for både små og store renholdsfirmaer – enten du gjør regnskapet selv eller får hjelp fra en av regnskapspartnerne våre.

regnskap
Proffe tilbud og ordre

Send pristilbud til kundene dine ved å fylle ut en enkel tilbudsmal. Etter at kunden godtar tilbudet, kan du gjøre det om til en ordre og deretter en faktura med få klikk.

salesprocess
Fort gjort å fakturere timer

Registrer timer i Timerabbit og synkroniser med Conta for å få en fiks ferdig fakturakladd over timene til renholdsoppdraget. Se over og send til kunden på et blunk.

timeføring

Velg det beste for renholdsbedriften din

Flere gode grunner til at
helsearbeidere bør velge Conta

receipt

Smart kvitteringsapp

Ta bilder av kvitteringer og bilag uansett hvor du er, og send de rett til regnskapsprogrammet. Bokfør direkte fra innboksen.

kid

Null tull med KID

Du skal ikke trenge å bruke tid på å følge opp innbetalingene til kundene. Med KID på fakturaene blir innbetalingene automatisk registrert i Conta.

listview

Automatisk oppfølging

Fakturerer du mye, kan du gå inn i innstillingene og skru på automatisk påminnelse og purring av alle fakturaer med KID. Tid spart!

clientcard

Ta vare på kunder og varer

Du kan lagre kunder og varer i Conta slik at du enkelt får tak i informasjonen du trenger når skal fakturere eller bokføre.

mva

Send direkte til Altinn

Du kan sende MVA-melding og Næringsoppgave 1 (flere er på vei) direkte til Altinn med kun noen klikk. Tallene hentes fra regnskapsprogrammet.

payments

Rask lønnskjøring

Lønnsprogrammet til Conta lar deg kjøre lønninger, hente ut lønnsslipper og sende a-melding direkte til Altinn. Enkelt og greit!

Takk, vi liker dere også

Komplett regnskapsprogram for renholdsbransjen

Abonner på Conta sitt nyhetsbrev
Kun levere skattemelding / årsregnskap? Kom i gang med årsoppgjør i Conta!