Faktura og regnskap for utleiere

Når du driver med utleie er det lurt å velge et regnskapsprogram som lar deg sende repeterende fakturaer med KID-nummer, da registreres betalingen automatisk og gjør det enda lettere å bokføre. Dette og mye mer kan du gjøre i Conta!

Rental Rental side
Spar tid med repeterende fakturaer

Har du kunder som skal motta faktura med samme sum flere ganger? Sett fakturaen på repetisjon og velg hvor ofte kunden skal motta den.

partner
Få oversikt med KID-nummer

Sender du mange fakturaer kan det lønne seg å bruke KID-nummer. Ikke bare ser fakturaen proffere ut, men innbetalingene registreres også automatisk på fakturaen og i regnskapet.

support
Send kvitteringene til regnskapet på farta

Med Conta sin kvitteringsapp sender du kvitteringene dine rett til regnskapet. Raskt, enkelt og du unngår å miste kvitteringene dine.

mobil-kvittering

Velg det beste for bedriften din

Flere gode grunner til å velge
Conta når du skal føre regnskap

Ikon app

Rapporter og statistikker

Se hvordan det går med bedriften din og sammenlign resultat med budsjettene dine. God oversikt over regnskapet er ofte nøkkelen til suksess.

Ikon KID

Betal regninger

Betal fakturaer fra leverandørene dine direkte fra Conta uten å logge inn i nettbanken. Tjenesten er tilgjengelig for de største bankene i Norge.

Ikon veivisere

Send og motta EHF

Aktiver mottak av EHF-faktura og motta elektroniske fakturaer rett i Conta. Du kan også sende eFaktura og EHF til kundene dine.

invoice

Send faktura på 1-2-3

I Conta kan du raskt fylle ut en fakturamal og sende til kunden din. Fakturaen ser proff ut og bokfører seg selv i regnskapsprogrammet.

Ikon automatisk bokføring

Send direkte til Altinn

Du finner alle rapportene og statistikkene du trenger i regnskapsprogrammet. Send inn MVA-melding rett til Altinn fra Conta – lett som bare det.

Ikon regnskap

Gjør alt selv, eller få hjelp

Conta sitt regnskapsprogram gir deg alt du trenger for å føre regnskapet ditt, enten du gjør det alene eller får hjelp av en av regnskapspartnerne våre.

Takk, vi liker dere også

Komplett regnskapsprogram for utleiere

Abonner på Conta sitt nyhetsbrev
Kun levere skattemelding / årsregnskap? Kom i gang med årsoppgjør i Conta!