Superraskt oppgjør fra Conta og Brabank: Få pengene på konto med en gang

Conta kan gjennom partneren vår Brabank nå tilby Superraskt oppgjør direkte i fakturaprogrammet. Vil du vite mer om fordelene med å selge fakturaen din? Her forklarer vi!

Post-thumb
- 2 min lesing

Conta kan gjennom partneren vår Brabank nå tilby Superraskt oppgjør direkte i fakturaprogrammet. Vil du vite mer om fordelene med å selge fakturaen din? Her forklarer vi!

Du aksepterer alltid en viss risiko når du sender en faktura. Du selger på kreditt, og stoler på at kunden betaler til rett tid – men alle som driver firma vet at manglende eller forsinkede betalinger er en del av gamet. I mellomtiden har du regninger som skal betales, og likviditeten kan bli en utfordring.

Det er her Superraskt oppgjør kommer inn:

Når du skal til å sende en faktura i Conta, velger du bare Superraskt oppgjør for å selge fakturaen i stedet.

Kom i gang med fakturering i Conta.

Superraskt oppgjør, enkelt forklart

Vanligvis sender du en faktura direkte til kunden, og så må du vente på at betalingen skal komme inn på konto. 

Ved å selge fakturaen fjerner du både ventetiden og risikoen, og du får pengene på konto med én gang. Conta sin løsning for dette er laget i partnerskap med Brabank, og du finner det inne i selve fakturaprogrammet. 

Slik fungerer Superraskt oppgjør:

  • Når du har laget fakturaen i Conta og skal sende den, velger du i stedet Superraskt oppgjør med Brabank.
  • Betalingsinformasjonen på fakturaen endres slik at kunden betaler Brabank.
  • Pengene kommer på kontoen din (minus et lite gebyr til Brabank) i løpet av én virkedag.
  • Siden du allerede har fått betalt og Brabank har overtatt kravet (og risikoen), trenger du ikke tenke på oppfølging og eventuell innkreving hvis kunden ikke betaler. 

Ved å bygge Superraskt oppgjør direkte inn i brukergrensesnittet i Conta, har vi gjort det like enkelt som å sende hvilken som helst faktura. Det er en stressfri løsning for firmaer som ønsker å ha minst mulig risiko og en forutsigbar pengestrøm. 

Bedre likviditet betyr ikke bare at du kan håndtere løpende utgifter, men også gjøre nødvendige investeringer slik at du kan vokse.

Kom i gang

For å kunne selge fakturaer må du først søke om en avtale med Brabank. Avtalen koster ingenting, søknadsprosessen er enkel, og du får svar umiddelbart.

Første gang du vil selge en faktura, klikker du bare på menypunktet SUPERRASKT OPPGJØR i stedet for å sende den på vanlig måte. Her kommer du til siden hvor du kan sette opp avtale med Brabank. Bare følg stegene for å sende avtalen avgårde.

Etter at avtalen er godkjent av Brabank, kan du fritt velge hvilke fakturaer du vil selge og hvilke du ønsker å sende selv.  

Hvis du fører regnskap ditt i Conta blir alle fakturaene selvfølgelig automatisk bokført.

Les mer om hvordan du selger fakturaer i Conta.

Komplett regnskapsprogram for alle typer bedrifter