5 grunner til å føre regnskap i Conta

Automatisk bokføring av fakturaer, smart mobilapp og geniale rapporter gjør regnskapsføringen til en lek! 

Post-thumb

Automatisk bokføring av fakturaer, smart mobilapp og geniale rapporter gjør regnskapsføringen til en lek! 

Nettopp startet bedrift? Eller ser du etter en lettere måte å fakturere og føre regnskap på? Her er en intro til regnskapsføring og fakturering i Conta:

Dette er 5 gode grunner til å føre regnskap i Conta.

1. Alle kan få det til! 

Conta er laget med deg som driver en liten eller mellomstor bedrift i tankene. Med Conta kan du føre regnskapet selv, til og med uten tidligere erfaring. Målet vårt er at regnskapsføring skal være plankekjøring – alle skal få det til!

Her viser vi hvordan du enkelt og greit fører de aller vanligste kostnadene selv:

2. Automatisk bokføring gjør halve jobben for deg

Alle fakturaene du lager i Conta føres automatisk i regnskapsprogrammet, og smart gjenkjenning av kvitteringene dine fyller ut felter for deg når du skal bokføre det du har kjøpt. Vi jobber stadig med nye løsninger som skal gjøre tjenesten enda enklere og mer autoMAGISK!

Når du tar i bruk regnskapsprogrammet til Conta, får du også et fakturaprogram med på kjøpet. I det kan du lage så mange fakturaer du trenger, uten at det koster deg en krone.

Pssst! Apropos faktura, her kommer en ekstra grunn til å føre regnskap i Conta: Conta støtter selvfølgelig elektroniske fakturaer, eller EHF-fakturaer som det også kalles. Farvel, papirfaktura! 

3. Hold orden på kvitteringene med smart app

Kvitteringer vil ofte gå sine egne veier, og vi har derfor laget en genial mobilapp som lar deg ta bilde av kvitteringene dine på farta og sender dem til regnskapsprogrammet. På den måten slipper du å få panikk når du har endevendt lommeboka for n-te gang og fortsatt ikke kan finne kvitteringen som gir deg ekstra skattefradrag

4. Få alle rapporter du trenger

Få full oversikt over bedriften din med alle de lovpålagte rapportene du trenger. Vi snakker resultatrapport, balanserapport, kundereskontro og mye, mye mer. 

Ikke minst kan du levere både MVA-melding og næringsspesifikasjon direkte til Altinn fra Conta.

Vi sender deg i tillegg påminnelser om alle regnskapsfristene, slik at du aldri går glipp av en betaling eller innlevering til Skatteetaten. 

5. Hjelpen er nær! 

Står du fast? Hjelpen er aldri langt unna i Conta.

Vi har laget et helt gratis regnskapskurs, hvor Jostein og Randi i Conta tar deg gjennom alt du trenger å vite når du går i gang med å føre selv.

Sjekk ut regnskapskurset og bli en kløpper på regnskap.

Du finner gode artikler og hjelpevideoer på hjelpesidene, og kunnskapssidene har nyttige fagartikler om skatt, MVA, likviditet og alle andre tips og triks om å drive bedrift.

Skulle et eller annet gå skeis, eller du har spørsmål om tjenesten eller abonnementet ditt, er kundeservice tilgjengelig på e-post syv dager i uken, hele året. 

Finner du ut at regnskapsføring ikke er noe for deg, kan du enkelt invitere regnskapsføreren din inn i programmet eller finne en autorisert regnskapsfører blant våre regnskapspartnere. Lurer du på hva du kan få hjelp til? Les mer om hva en regnskapsfører gjør og kan gjøre for deg.

Er du klar til å sette i gang med regnskapsføringen? Prøv regnskapsprogrammet til Conta gratis i 30 dager!

Komplett regnskapsprogram for alle typer bedrifter

Abonner på Conta sitt nyhetsbrev
Kun levere skattemelding / årsregnskap? Kom i gang med årsoppgjør i Conta!