Slik fungerer fakturering og regnskap sammen i Conta

Ved å holde både fakturering og regnskap under ett tak i Conta får du mer ut av tjenesten. Slik fungerer det.

Post-thumb

Ved å holde både fakturering og regnskap under ett tak i Conta får du mer ut av tjenesten. Slik fungerer det.

Titusenvis av firmaeiere har valgt Conta som fakturaprogram. Ved å bruke Conta til regnskapet i tillegg, får du alt du trenger for å føre regnskapet på en enkel måte. Da får du mer tid til den egentlige jobben din – å drive firma!

Her er en kjapp introduksjon til regnskapsføring og fakturering i Conta:Høres det bra ut? Kom i gang med Conta, prøv gratis.

Fakturaer bokføres automatisk

Hvorfor gjøre dobbelt arbeid? Alle fakturaer du lager i Conta blir automatisk bokført i regnskapet. Dette har i tillegg tilbakevirkende kraft, slik at om du har laget fakturaer i Conta en stund, er alle fakturaene allerede ferdig bokført i regnskapet. 

Dette inkluderer selvfølgelig også innbetalingene du har registrert, så lenge du har husket på å registrere riktig innbetalingsdato når kunden betaler.

Hvis du i tillegg bruker KID på fakturaene (krever Smart) blir ting enda enklere. Du slipper nemlig å registrere innbetalinger siden dette skjer helt automatisk, og de blir også bokført i regnskapet uten at du trenger å tenke på det.

Kort og godt: alle bevegelser som angår fakturaene dine, blir registrert i regnskapet. Også når du lager kreditnota eller i de forhåpentligvis sjeldne tilfellene der en faktura avsluttes med tap. 

Kunder, prosjekter og avdelinger

Alle kunder, prosjekter og avdelinger som opprettes i fakturadelen av Conta overføres også automatisk til regnskapet. Det er derfor ikke nødvendig å opprette kunder på nytt hvis du allerede har opprettet dem når du laget fakturaer.

I enkelte bransjer er det pålagt å ha eget prosjektregnskap, og Conta fikser dette for deg. Du får enkelt oversikt over omsetningen i både avdelinger og eventuelle prosjekter du måtte ha gående. 

MVA og rapporter

Fra fakturadelen av Conta er det enkelt å hente ut omsetningsrapport, men hvis du i tillegg bruker Conta til regnskapsføring får du også ferdig utfylt MVA-melding og alle de andre tallene du trenger, så du har én ting mindre å tenke på. 

Trygg lagring

Å ha alt på ett på et sted gjør det lett å holde oversikten. Fakturaene ligger i regnskapet fra før, så du trenger bare laste opp kvitteringer og inngående fakturaer for å få alt under samme tak.

Nå kan du bruke den gratis Conta-appen til å ta bilde av kvitteringene dine og sende rett til regnskapet. Sjekk ut appen for iPhone eller Android.

Alt lagres trygt hos Conta i ti år, og oppfyller lovkravene til lagring.

Sjekk ut mer om regnskapsføring med Conta her.

Lurer du på noe om regnskapsføring? Vi har skrevet en nyttig guide til å komme i gang med regnskapet.

Komplett regnskapsprogram for alle typer bedrifter

Abonner på Conta sitt nyhetsbrev
Kun levere skattemelding / årsregnskap? Kom i gang med årsoppgjør i Conta!