Send proffe tilbud med Conta

Brukerne av Conta har lenge etterspurt en mulighet for å sende tilbud til kunder. Salg gjør at du kan skille deg fra mengden med elegante pristilbud.

Post-thumb
Smilende mann som jobber på PC

Brukerne av Conta har lenge etterspurt en mulighet for å sende tilbud til kunder. Salg gjør at du kan skille deg fra mengden med elegante pristilbud.

Salg er en egen tjeneste som lar deg sende tilbud, lage ordrer når kunden aksepterer, og sende dem videre til Faktura når jobben er utført.

Koblet sammen med faktura

Salg kan brukes helt for seg selv som tilbuds- og ordresystem, men fungerer også veldig godt sammen med fakturaprogrammet. Både nye og eksisterende brukere kan hoppe rett inn i Salg og være i gang på et par minutter.

For å aktivere Salg i Conta, klikk på menyen oppe til venstre når du er logget inn, og klikk på «Salg» under «Tjenester»:

Hvis du har brukt Conta-tjenester før er det lett å kjenne seg igjen i brukergrensesnittet. Du lager et tilbud på samme måte som du lager en faktura der dokumentet vises mens du redigerer det, nøyaktig slik det vil se ut når det er ferdig.

For å lage et tilbud, går du til Menyen oppe til venstre > Salg > Lag et tilbud.

Når kunden har godkjent tilbudet, kan du med noen få klikk lage en ordre, og deretter generere en faktura når jobben er gjort. Alle dataene fra tilbudet følger med over i fakturaen.

På sikt vil vi introdusere forbedringer og nye funksjoner, og vi lytter så klart til tilbakemeldinger fra de som allerede har tatt i bruk tjenesten når vi skal prioritere hva som kommer først.

Prøv Salg gratis!

Vi tror dere vil verdsette muligheten til å sende tilbud på samme vis, og er sikre på at det vil bli en like naturlig del av jobbhverdagen som fakturaprogrammet er.

Derfor lar vi alle prøve Salg i 30 dager helt uten kostnad. Du kan selv avbryte når som helst i prøveperioden.

Komplett regnskapsprogram for alle typer bedrifter

Abonner på Conta sitt nyhetsbrev
Kun levere skattemelding / årsregnskap? Kom i gang med årsoppgjør i Conta!