Tilbudsmal eller dedikert tilbuds- og ordresystem?

Lager du tilbud på gamlemåten i Word og følger opp via e-post? Det kan bli mye å holde styr på. Salg kan hjelpe deg å gjøre ting smidigere og smartere.

Post-thumb

Lager du tilbud på gamlemåten i Word og følger opp via e-post? Det kan bli mye å holde styr på. Salg kan hjelpe deg å gjøre ting smidigere og smartere.

Selv om du har utarbeidet et hjemmelaget oppsett for tilbudsmal, for eksempel i Word, vil det ikke ta mange kunder eller mange tilbud før du kan spare betydelig med tid på å velge en dedikert tjeneste som Salg.

Proft utseende

Vil du skille deg fra mengden? Salg sin tilbudsmal gir tilbudene dine et profesjonelt, ryddig og oppdatert utseende hvor avsender, mottaker og detaljene om det du selger kommer tydelig frem.

Det er basert på «what you see is what you get»: Du redigerer direkte i tilbudet før du sender det, og ser det som kunden kommer til å se i det ferdige tilbudet. Hvis du er vant med Conta fra før vil du nok føle deg som hjemme.

Det er også enkelt å legge til standardtekst i alle tilbudene, eller tilpasse teksten for hvert enkelt tilbud. Du får mye plass til disposisjon, opp til 2000 tegn, for å gi kunden din nødvendige tilleggsopplysninger.

Vare- og kunderegister, alt på ett sted

I Salg sin nettbaserte tilbudsmal er det kjapt å hente frem kundeinformasjon og varene eller tjenestene du skal sende tilbud for, fra et register som du oppdaterer selv. Du bare legger inn kunder og varer etter behov, og vips så kan du bruke dem i alle fremtidige tilbud du lager.

Du kan også sette opp gjøremål med påminnelser for hver kunde slik at du ikke glemmer en eneste detalj. Og ved å aktivt ta i bruk vareregisteret kan du dessuten få opp rapporter over hvor mange ordrer du har hatt på hver enkelt vare. Alt blir automatisk oppdatert.

Har du viktige dokumenter som gjelder kunden eller salget, og vil ha alt på ett sted? Du kan laste opp ubegrenset med filvedlegg på hver kunde og holde orden på dem i Salg!

Automatisk oppfølging

For å spare deg for mest mulig tid på oppfølging har vi dessuten nå gjort det slik at kunden kan akseptere (eller avvise) tilbudet direkte i nettleseren.

Kunden får tilbudet ditt på e-post med en lenke som de kan klikke på for å se detaljene. Derfra klikker de bare på en knapp hvis de godtar det. Samtidig får du beskjed via e-post, og det blir automatisk generert en ordre i systemet.

Hvis du lager tilbud manuelt i e-post eller med Word er det flere e-poster å holde rede på, mer frem-og-tilbake, og viktige detaljer kan forsvinne i mengden. Kundene dine vil sette pris på en ryddig prosess. Det kan også bli mange baller i luften hvis du kommuniserer med flere kunder samtidig! Salg holder styr på alt for deg.

Fra tilbud til faktura

Salg er også tilknyttet resten av Conta sin programvare. Dette gjør at du kan sende tilbud, gjøre det om til en ordre når tilbudet er godtatt, og så lage en faktura når varen eller tjenesten er levert. Alt fra samme innlogging.

Sammen med faktura og regnskap fra Conta blir Salg dermed et komplett salgssystem som håndterer tilbud, ordrer og fakturering.

Hvis du ikke har Conta fra før, må du fylle ut noen opplysninger første gangen. Du forblir innlogget hele veien, og bruker samme konto til begge tjenestene. Hvis du er tidligere Conta-bruker trenger du bare aktivereSalg, og så er du i gang!

Dropp tilbudsmaler laget i Word, og bruk et nettbasert salgssystem. Begynn å bruke Conta Salg gratis i 30 dager og glem lange e-posttråder og utdaterte tilbudsmaler!

Komplett regnskapsprogram for alle typer bedrifter

Abonner på Conta sitt nyhetsbrev
Kun levere skattemelding / årsregnskap? Kom i gang med årsoppgjør i Conta!