Hva er fakturaprogram

Et fakturaprogram som Conta, er et program til personlige datamaskiner (Mac, PC, nettbrett osv.) som gjør det mulig å lage fakturaer som du kan sende til kunder for leverte varer eller tjenester.

Et fakturaprogram som Conta, er et program til personlige datamaskiner (Mac, PC, nettbrett osv.) som gjør det mulig å lage fakturaer som du kan sende til kunder for leverte varer eller tjenester.

Et fakturaprogram er noe alle bedrifter i praksis trenger, og det finnes mange å velge mellom på markedet. Det aller viktigste er at programmet produserer fakturaer som oppfyller alle lovkrav til dokumentasjon. Du kan sjekke hva en faktura må inneholde her. Conta oppfyller naturligvis disse kravene.

Med Conta kan du sende ubegrenset med faktura på e-post, eFaktura eller EHF. Alt bokføres automatisk!

Hvilket program skal du velge?

Deretter er det verdt å vurdere hvilket program du skal velge ut fra personlige preferanser så vel som behovet til bedriften. Skal du f.eks. sende mange fakturaer eller bare noen få? Skal du føre eget regnskap? Alt dette er verdt å ha i tankene. 

Conta er for eksempel et program som tilbyr både fakturering og regnskap på samme sted, selv om du kan velge å bare bruke det til fakturering eller regnskap. Du bestemmer! Prøv Conta gratis i 30 dager.

Nettbaserte fakturaprogram

Det har blitt vanligere og vanligere at fakturaprogram er nettbaserte, det vil si at du kan bruke det fra nettleseren. Dette er en klar fordel for absolutt alle bedrifter, da du ikke lenger er bundet til en enkelt PC eller å være tilkoblet et enkelt nettverk for å kunne lage fakturaer eller føre regnskap. 

Det er verdt å merke at selv om det finnes en masse fakturaløsninger på nett, må du i Norge velge et program som oppfyller norske krav. Så det tryggeste er å velge et norskutviklet program som Conta.

Komplett regnskapsprogram for alle typer bedrifter

Abonner på Conta sitt nyhetsbrev
Kun levere skattemelding / årsregnskap? Kom i gang med årsoppgjør i Conta!